Veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor een opname?
Afhankelijk van uw zorgbehoevendheid komt u hoger of lager op een wachtlijst terecht. Voor mensen met een grote zorgbehoefte wordt een snelle opname voorzien en wordt na een kennismakingsgesprek alles in gereedheid gebracht om u te verwelkomen.

Kan ik mijn meubels meebrengen?
Wij willen u met het allerbeste comfort omringen. Daarom voorzien wij een in de hoogte verstelbaar bed met een aangepast matras, nachtkastje, ingebouwde kleerkast, ergonomische zetel, tafel en stoel, een geruisloze koelkast, een kluisje, een performant beloproepsysteem, telefoon- en internet aansluiting, flatscreentelevisie en aan de ramen op de zonnezijde aluminium buitenzonnewering. Omdat het belangrijk is dat u zich wel thuis kan voelen kan u uiteraard de kamer decoreren met uw dierbaarste souvenirs.

Moet ik eten op de kamer?
Indien u dat wenst wordt het eten op de kamer gebracht. U kan echter ook samen met andere bewoners eten en genieten van een lekkere en gezellige gezamenlijke maaltijd.

Mag ik roken?
Aangezien een woonzorgcentrum een openbaar gebouw is, is roken niet toegestaan in het grootste gedeelte van het gebouw. Er is wel een aparte rokersruimte voorzien en u kan uiteraard ook roken op de terrassen.